Akcije2020-10-22T11:24:15+00:00

AKCIJE

Ovog meseca konsultacije

EPIDEMIJA CORONE PRERASLA U PANDEMIJU OBELEŽILA JE 2020

I IZMENILA JE ŽIVOTE SVIMA

Covid- 19 taj mali nevidljivi neprijatelj utice na naše sveukupno zdravlje i narušava nam (telesno,mentalno,duhovno i socijalno) blagostanje.
Kada svakodnevni stres dugo traje dobija karakter katastroficnog stresa koji nastaje kod: prirodnih katastrofa i ratnih strahota.Za nas je Covid-19 novi stanovnik planete Zemlje sa kojim moramo da naučimo da živimo.U PP Petrovic znamo da vas naučimo kako da se reorganizujete i nastavite da živite u uslovima permanentnog stresa.Uplovite sa nama u oazu zdravlja i sreće novim modelima ponašanja.Pre nego sto posegnete za tabletom koja smiruje, alkoholom i drugim lažnim rešenjima suočite se sa sobom i svojim problemima.Potražite nas (telefonom, na internetu, webinaru ili nas posetite) jer imamo rešenje za vas!
Naš tim ima 30-to godišnje iskustvo u prevazilaženju posledica stresa
Kada ostvarimo kontakt i Vi budete spremni da vam pomognemo krece jedno putovanje na kraju koga je uspostavljena kontrola nad vašim životom i data mogućnost da uživate svakodnevno u životu.
Hajde da zaplovimo u tu avanturu!
Ko god da ste, šta ste, gde živite i kako se sveukupno osećate pokazaće susret i razgovor sa vama i/ili popunjeni upitnik.
Nakon toga mi predlažemo kako i na koji način će te uz našu pomoć da uživate u svakom danu najviše što možete.
Nestvarno je da pomaže samo lek, već pravi razgovor i tretman to je nešto više što objedinjuje sve i daje radost življenja.
Zakazite pregled nemojte čekati! Hajde da krenemo u promenu!
Sa vama ce obaviti razgovor dr Dusanka Šana Petrović neuropsihijatar, akupunkturolog i praktičar mnogih koplementarnih metoda jednom rečju lekar koji primenjuje sve što će da pomogne a neće vam naškoditi.

Go to Top